Matoppskrifter

Amerikanske krabbekaker

ANNE HJERNØE I TV-SERIEN MAT MED ANNE/DR
Prøv krabbekaker eller crab cakes når du skal servere amerikansk mat
Rett Forrett/smårett
Kjøkken USA
Porsjoner 2 personer

Ingredienser
  

  • 6 krabbeklør (kjøttet)
  • 1 egg
  • 2 ss hvetemel
  • 2 ss griljermel eller brødsmuler
  • 1-2 vårløk
  • en håndfull frisk koriander
  • litt finhakket chili
  • kaldpresset extra virgin olivenolje

Instruksjoner
 

  • Krabbeklør blandes med egg, mel, smuler, vårløk, koriander og chili. Deigen formes til flate kaker og stekes i varm olje i pannen
  • Alle ingrediensene røres sammen og formes til små flate kaker som stekes i varm olje i en stekepanne.
    Krabbekakene smaker godt sammen med mangosalsa.